Theatercafeleiden1.jpgTheatercafeleiden2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T H E A T E R C A F E   L E I D E N

Op 19 augustus 2012 stond voor het eerst een bont gekleurd ensemble aan artiesten klaar om zich aan het publiek te presenteren in het Theatercafé van Scheltema in Leiden. 19 juni 2022 stonden de laatste als zodanig op het podium…

 

Het Theatercafé heeft gedurende tien jaar 79 keer plaats gevonden en een warme speelplek mogen bieden aan een keur van dichters, comedians, dansers, muzikanten, jongleurs, goochelaars, schrijvers en meer. Van rijp tot groen en van groot tot klein speelden, we hebben er zelfs een aantal de oversteek naar de overburen van de schouwburg zien maken. Het concept werd gewaardeerd en vertaalde zich regelmatig in 120 bezoekers én artiesten die graag terug kwamen. We mogen spreken van een succes.

Het aansturen van het team, de programmering, de presentatie, de posters, ontwerp ansichtkaarten, persberichten, foto's en verslaggeving waren in handen van Geert van Studio12.

De korte interviews van de presentator met de artiesten werden geroemd vanwege de onvoorspelbare, absurdistische vragen die regelmatig een verrassend gesprek opleverden...

 

Het was leuk! Met veel plezier kijken we terug op alle ervaringen, optredens, het bieden van een speelplek, het organiseren, de presentatie, het opnemen van de filmpjes, het stoelen klaarzetten, het kleine moment voordat de deur open ging en de drukte als de deuren open zwaaiden, de warme reacties van het publiek, de interactie en vooral het samen cultuur beleven! Het team van Scheltema heeft ons altijd een warm bad geboden op een fijne plek. We konden altijd rekenen op een hartelijke ontvangst van Momo en de vriendelijke geluids- en licht kunstenaar Jesper.

We hebben er met volle teugen van genoten en zijn tevreden! Dank aan de bezoekers voor jullie trouw en enthousiasme… Want wie of wat er ook op het podium stond, we gingen altijd weer met een stevige glimlach naar huis!

 

Foto rechts: Geert Keuter en Barbara Breedijk.

 

 

 enkele posters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FratsenTheatercafe1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Pliez le long de la ligne pointillée s'il vous plaît

 

Foto: Van Piekeren en Geert Keuter.